Historical War Tracker - Haagsebunkerploeg


Graag even U aandacht voor het volgende. Onze vrienden van de Haagse Bunkerploeg hebben een unieke App voor de telefoon ontwikkeld die u instaat stelt om met de GPS van u telefoon meer dan 10,000 bunkers, musea, en monumenten te bezoeken. Het is oprecht 1 van de beste hulpmiddelen die ooit voor de bunkerliefhebber is ontwikkeld.

De BunkerApp is momenteel (augustus 2018) alleen nog maar voor Android telefoons beschikbaar en er is een eenmalige kostenpost aan verbonden van €15. Maar voor dat geld krijgt u wel bijna alle bunker locaties die zowel hier op deze site als ook op de site van de Haagse Bunkerploeg zijn gepubliceerd. Daarnaast stelt de Haagse Bunkerploeg hun unieke kaarten en tekeningen archief te beschikking die op een gemakkelijke manier snel is te raadplegen.

Let op! de App is nog in ontwikkeling en mogelijk werken alle functies nog niet optimaal.

    

https://www.facebook.com/groups/149961019010203/
http://historicalwartracker.comDe kosten die aan de App zijn verbonden komen geheel ten goede aan de kosten die worden gemaakt voor het ontwikkelen en online houden van de App. Daarnaast vormt het een drempel zodat kwetsbare locaties niet te gemakkelijk in "verkeerde" handen vallen. www.bunkerinfo.nl is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de App en het aanschaffen gebeurt dan ook geheel op eigen risico.